Wie zijn wij

Wij zijn een nuchter en no-nonsense organisatiebureau voor de meest uiteenlopende evenementen. Met ruim 20 jaar ervaring ligt onze kracht in de persoonlijke benadering van concept tot uitvoering.

Wij begeleiden en adviseren u graag bij alle keuzes die aan de orde komen om uw evenement succesvol te laten verlopen. Wij zijn meesters in het meedenken. Met oog voor detail en liefde voor het vak.

Samen met onze betrokken partners zetten wij ons vol enthousiasme in om uw evenement vlekkeloos te laten verlopen.

Onze samenwerking begint met vertrouwen! Sprankelend, van begin tot einde.

"Perfectionisme,
pure passie"

Frans Storm

Frans is na verschillende (internationale) functies ruim 22 jaar geleden gestart met zijn bureau voor corporate events. Hij geniet nog iedere dag vol enthousiasme van de projecten die wij voor onze relaties mogen verzorgen. Uiterst betrokken en gepassioneerd streeft hij met ons team naar het optimale resultaat. Zonder poeha en uit verband getrokken benaderingen maar nuchter en doeltreffend weet hij de belangen van onze relaties primair te stellen.

Niet alleen klantverwachtingen waarmaken maar veel meer nog deze overtreffen is zijn grootste talent. Alsof het zijn eigen bijeenkomsten zijn weet hij zich uitstekend te verplaatsen in de positie van zijn relaties en in hun belang te handelen.